1: U wilt een meubel of interieur op maat laten maken, allereerst wilt u natuurlijk weten wat dit gaat kosten. Om een passende aanbieding te kunnen maken willen wij uw wensen graag met u bespreken, het handigst gaat dit door met ons kantoor even een afspraak te maken. Heeft u echter een duidelijke foto, schets of tekening dan kunt u volstaan door deze te mailen naar ons kantoor. Veelal hebben wij aan deze gegevens genoeg om een offerte te kunnen maken.

2: Wij werken uw aanvraag uit en u ontvangt van ons een offerte met daarbij horende specificaties, wij hanteren vaste prijzen en duidelijke afspraken zodat u exact weet wat u krijgt en hoeveel het u gaat kosten. De offerte en specificaties zijn geheel vrijblijvend.

3: Als u besluit de produkten door ons te laten maken, verwachten wij van u een akkoord op de offerte. Nadat wij uw bevestiging hebben ontvangen, worden er produktietekeningen gemaakt waarbij de functionaliteit van de produkten onder de loep wordt genomen. Het volledige meubel wordt dan op de mm nauwkeurig digitaal uitgewerkt.

4: Nadat wij de produktietekeningen met u hebben besproken en volledig aangepast hebben aan u wensen willen wij van u een akkoord op deze tekeningen.

5: Nadat wij u bevestiging hebben ontvangen wordt de produktie gestart. Tijdens de produktie bent u altijd van harte welkom om de voortgang te komen bekijken.

6: Als uw produkt gereed staat voor afmontage in onze werkplaats maken wij met u een afspraak over de exacte dag en tijd van levering en/of plaatsing van uw meubel.